Zakendoen in Duitsland

Op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse plaatsje Davos beslissen en denken intellectuelen, journalisten, politieke en zakelijke leiders samen na over de toekomst van de wereld. Woensdag werd tijdens het forum de inaugurele Beste Landen-ranglijst van U.S. News & World Report bekend gemaakt. Belangrijkste conclusie: Het beste wonen is het in Duitsland, en ook Nederland haalde de top-10.

De Beste Landen-ranglijst maakt deel uit van Best Countries: een jaarlijks project van U.S. News & World Report dat onderzoekt hoe landen presteren op gebieden als werkgelegenheid, economische stabiliteit, militaire macht, modernisatie en inkomensgelijkheid. Deze en nog tientallen andere aspecten worden ingedeeld in negen verschillende categorieën (o.a. culturele invloed, macht, ondernemerschap en kwaliteit van leven) waarop zestig landen beoordeeld worden door meer dan 16.000 inwoners (laag en hoog opgeleid, jong en oud en arm en rijk).

Duitsland zou volgens de ranglijst gemiddeld genomen het hoogste scoren in deze negen categorieën en daarmee het beste land ter wereld zijn (om in te wonen).

Lees het volledige bericht op HP de Tijd>>>

Bron: www.hpdetijd.nl

Ontvang een preview van "Zakendoen in Duitsland"

Meld je aan voor onze blog en nieuws over Zakendoen in Duitsland.

Je ontvangt direct de eerste 17 pagina`s uit dit managementboek per email! 

Je bent nu aangemeld.

Share This

Share This

Deel deze pagina op

zakendoen in Duitsland