zakendoen in Duitsland
Managementboek

zakendoen
in duitsland

Zakendoen met onze Oosterburen in Duitsland biedt enorme kansen als je ze beter begrijpt. Dit boek geeft inzicht in de belevingswereld van Duitse managers, ondernemers en consumenten. De ENTER-methode biedt de kans om de deur te openen naar een van de sterkste economieën van Europa en een markt van ruim tachtig miljoen consumenten. 

Bestel Zakendoen in Duitsland in de shop

Paginas

Themas

Onderwerpen

Prijs

Zakendoen in Duitsland
In de media

Recenties

Dit is wat lezers over het managementboek “Zakendoen in Duitsland” zeiden: 

Een uitstekend boek voor zakenmensen die te maken hebben met Duitsland en verdieping en een beter begrip willen krijgen. Door middel van vele voorbeelden en een praktische methode schetst de auteur de grote, maar soms ook subtiele verschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Een waardevol boek dat vele inzichten verschaft over de volksaard van Duitsers en Nederlanders, de overeenkomsten en de verschillen.

Eric Oving

Ondernemer, GrowProud

Met veel belangstelling heb ik het boek gelezen en bestudeerd. Een absolute aanrader! Het is namelijk interessant, boeiend en ook leuk om te lezen wat de auteur aangeeft over hoe Nederlanders zijn. Het geeft zeer waardevolle adviezen, tips en waarschuwingen, zowel voor het offline als het online benaderen van de Duitse markt en het zakendoen in Duitsland. Het is zeker een goede leidraad om de errors in de communicatie met onze Oosterburen tot een minimum te beperken. 

Van der Mieden

Spreker en pianist, ClassicImprovisations

Zakendoen in Duitsland staat vol tips die de lezer meteen toe kan passen in de praktijk. Het is eigenlijk te veel om op te noemen wat Krockow allemaal kort aanstipt. Voor ondernemers die zaken willen gaan doen met en in Duitsland een must read. En voor Nederlanders die al zaken doen met Duitsers werkelijk een feest van herkenning.” Lees de hele recensie op managementboek.nl

Peter Vermeulen MBA

CEO, OPHTECS Europe B.V.

Een boek met een herkenbare en duidelijke businessboodschap dat vlot leest. Het helpt je als Nederlands ondernemer met een succesvolle omgang, bespaart je tijd met het uitvogelen van zaken in Duitsland”. 

Rolph Kropp

Ondernemer, ProcureRedesign

“Habe vorgestern Ihr Buch ‘Zakendoen in Duitsland’ bij Bol.com bestellt. Gestern wurde es geliefert. Soeben habe ich Seite 233 erreicht und möchte mich bei Ihnen  für die äußerst interessante Lektüre bedanken! Ihr Buch habe ich mit einem Schmunzeln gelesen. ‘Zo herkenbaar’, was Sie schreiben. Die kulturellen, historischen und gesellschaftlichen Einflüsse beider Nationen sollte man in der Tat nicht unterschätzen. Das haben Sie gut auf den Punkt gebracht. Echt super!”

Ute Krob

Taaltrainster

kleine oplage bestellen
Mail ons

U kunt het boek ook in een kleine oplage en voor een gunstiger tarief bij de auteur kopen. Het boek is geschikt als relatiegeschenk voor klanten die in Duitsland zaken doen, als give away voor de deelnemers van een training of als handboek voor je sales team. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Zakendoen in Duitsland en onze activiteiten.

Meld je aan voor onze blog en nieuws over Zakendoen in Duitsland.

Je ontvangt direct de eerste 17 pagina`s uit dit managementboek per email! 

Bedank voor je aanmelding. Wij zullen met je gegevens uiterst zorgzaam omgaan. Lees voor meer informatie onze privacy policy.