zakendoen in Duitsland

Duitse zaken

wilt u met uw product van

Nederland naar Duitsland?

Wat kunnen we voor u in duitsland regelen?

Business Development en de marketing rondom uw bedrijf in Duitsland omhelzen de meest uiteenlopende activiteiten. Van coöperatie tot een eigen vestiging, van branding tot blogging, van TV en krant tot klassieke perszaken. 

Alles-in-één 

mind4share is alles-in-één. Wij adviseren over mogelijke en kansrijke marketing of communicatie activiteiten in Duitsland. Ook initiëren en begeleiden we projecten, bemiddelen contacten, ontwerpen Duitse slogans en nog veel meer.

Als allround bureau weten we dat juist in de marketing alle facetten van ondernemen bij elkaar komen: strategie, visie, doelstelling, doelgroep, juridische of organisatorische kaders en niet te vergeten de taalbarrière. 

Zo wordt de stap van Nederland naar Duitsland makkelijker.    

Onze kennis

Wij hebben al onze kennis over zakendoen in Duitsland in één boek samengevoegd. Dit boek is onmisbaar voor directie, management of enig ander persoon die met Duitsers samenwerkt. 

Ons motto 

Creativiteit is het vermogen iets nieuws te scheppen. Het is waarnemen, denken én doen. Creativiteit betekend dus marktkansen waarnemen, out-of-the-box en toch Duits denken en u op alle gebieden te ondersteunen bij de uitvoering in Duitsland. 

Ons vak

mind4share is thuis in Duitsland, thuis in het vak en in de taal. Veel activiteiten doen we zelf of schakelen Duitse specialisten in. De aansturing, eindredactie en communicatie met u ligt echter altijd bij ons. 

Onze werkwijze

mind4share is ontstaan uit de gedachte, dat kennis delen de nieuwe economie is. Wij moeten eerst kennis over het buurland en haar mensen delen. Enkel dan begrijpt u dat een ander land een andere aanpak vereist. 

kijk over de grens

Ik kijk met u mee. Bel voor vragen of advies met:

Nina Krockow

+31 (0)6 45 46 22 82

mind4share

info@mind4share.com

“Creativiteit is het vermogen iets nieuws te scheppen. 

Het is waarnemen, denken én doen.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief over Zakendoen in Duitsland en onze activiteiten.

Meld je aan voor onze blog en nieuws over Zakendoen in Duitsland.

Je ontvangt direct de eerste 17 pagina`s uit dit managementboek per email! 

Bedank voor je aanmelding. Wij zullen met je gegevens uiterst zorgzaam omgaan. Lees voor meer informatie onze privacy policy.