Duitse stem nodig? 

Bent u op zoek naar een aangename Duitse stem voor een video over uw bedrijf, product of dienst? Tenslotte spreekt een video beter tot de verbeelding dan een foto. Vooral ook als je je boodschap via YouTube of social media kanalen wilt uitzetten. Ik spreek uw video met de juiste boodschap in. Hiervoor gebruik ik professioneel apparatuur in studiokwaliteit. Uiteraard gebruik ik mijn Duitse stem met de juiste intonatie; rustig of juist enthousiasmerend.

Met een authentieke Duitse spraakvideo bereik je de Duitse consument makkelijker en sneller. Ondertitelen kan natuurlijk ook. Maar hier kunnen Duitsers niet goed mee overweg kunnen. Ze zijn het simpelweg niet gewend om te lezen tijdens het kijken. 

We nemen het geluid op met een microfoon in studio kwaliteit. Vervolgens ontvangt u het digitale audiobestand. Uiteraard kunnen we de gesproken Duitse tekst ook in uw video inbouwen. Daardoor weet u zeker dat tekst een beeld met elkaar aansluiten. 

Heeft u nog geen verhaal op het oog? Ik denk graag met u mee over het draaiboek en de verhaallijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en prijs. 

Voorbeeld bedrijfsvideo

Luister naar de bedrijfsvideo van Agrar Übersetzer.

Voorbeeld instructievideo

Luister naar de instructievideo over Customer Experience and Hospitality..

Duitse stem gewenst?

Neem gerust contact met ons op.

7 + 10 =

Share This